Integritetspolicy

Välkommen till Humlenisse.se!

Vi på Humlenisse.se värnar om din integritet och vill att du ska känna dig trygg när du använder våra tjänster. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, skyddar och delar din personliga information. Genom att använda våra tjänster samtycker du till insamlingen och användningen av information enligt denna policy.

Information vi samlar in

När du besöker Humlenisse.se, kan vi samla in viss information automatiskt, såsom din IP-adress, webbläsartyp, språkinställningar och tidpunkter för ditt besök. Vi använder även cookies och liknande tekniker för att förbättra din användarupplevelse och samla in information om hur du interagerar med vår webbplats.

Om du väljer att registrera dig eller lämna information på vår webbplats, kan vi samla in personlig information som namn, e-postadress och annan information som du frivilligt delar med oss.

Användning av information

Vi använder den insamlade informationen för att förstå dina behov och förbättra våra tjänster. Informationen kan användas för att anpassa innehåll, skicka relevant kommunikation och förbättra vår webbplats utifrån dina preferenser.

Delning av information

Vi delar inte din personliga information med tredje parter utan ditt samtycke, förutom i de fall där det är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster eller om vi är skyldiga att göra det enligt lag.

Säkerhet

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, ändring eller radering.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära åtkomst till den information vi har om dig och att korrigera, uppdatera eller ta bort felaktig information. Du kan också välja att begränsa hur vi använder din information eller invända mot viss behandling.

Ändringar i integritetspolicyn

Vi kan komma att uppdatera denna integritetspolicy över tid för att återspegla förändringar i våra tjänster och hur vi behandlar din information. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att vara medveten om eventuella ändringar.

Om du har frågor eller funderingar kring vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss via humlenisse@gmail.com.

Senast uppdaterad: 2023-08-18